Sidor

tisdag 18 september 2012

Båda hästarna motionerade

Idag hade jag bestämt mig för att motionera mina hästar som fortfarande har semester. När jag kom hem öste regnet ner, men solen sken samtidigt, så jag hoppades på fint väder framåt kvällen.

Jag käkade lite innan jag gick ut och hämtade hästarna. De var inte intresserade av att komma på mina lockrop, utan jag fick hämta dem allra längst bort i hagen, ända uppe i Hästabacken. Jag hittade iaf Pelles grimma som försvann i somras. Helt intakt var den. Misstänker att Herr Bus har tagit av den...

Jag började med att göra iordning Pelle. Han tyckte det var sååå skönt att bli borstad och kliad. Det kliade precis överallt på hela kroppen på honom! Jag tog ut honom på en halvtimmes promenad. Mest för att han skulle få rasta hjärnan lite. Det fanns en del läskiga saker ute i farliga världen, men det gick bra när han hade sin Matte på marken som visade vägen.

Efter Pelle gjorde jag iordning Bosse och tog med honom ut i paddocken för lite tömkörning. Det gick väldigt bra, han var jättefin i alla gångarter, trots att han återigen lyckats ta av sig en sko. Så jag var mycket nöjd med honom!

Det börjar verkligen bli mörkt snabbt på kvällarna nu och det var precis att jag hann med att få ut hästarna i hagen igen innan det började mörkna. Man får verkligen ta vara på de sista höstkvällarna nu innan det blir vinter!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar