Sidor

söndag 1 januari 2012

Härlig nyårsafton - tung nyårsdag....

Igår kväll hade vi två par på besök här. Vi stod för huvudrätten som var ugnsstekt rådjurslår, klyftpotatis och sås och de andra hade med sig förrätt och efterrätt. Efter huvudrätten hoppade vi i badtunnan, som var lite för kall till en början, men den blev snabbt varm. Det var riktigt härligt att bada, det enda som fattades var en stjärnklar himmel att titta på.

Vid tolvslaget gick vi ut igen, Magnus smällde iväg lite raketer och vi skålade in det nya året med Moët:en som jag fick när jag slutade mitt gamla jobb.

I morse vaknade jag och mådde inte så bra. En ordentlig migrän slog mig hårt i huvudet och jag gick snabbt och lade mig i sängen igen efter att ha släppt ut hästarna och vaknade igen vid två-tiden. Det är märkligt, jag har tagit det lugnt och verkligen varit ledig på riktigt en hel vecka. Jag kände mig pigg och utvilad igår och nu känns det som om jag inte varit ledig en sekund. Fast just nu känner jag mig piggare än vad jag gjort tidigare idag iaf.

I morgon bär det av till jobbet igen. Tre dagar jobbar jag innan det är ledighet igen. Skönt med lite mjukstart på det nya året. Nu är det långt kvar till nästa ledighet som infaller i början på april då det är påsk... Men nu blir det ju iaf längre dagar och en härlig vår att se fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar