Sidor

måndag 9 januari 2012

Kommentar på inlägg!


Jag har fått en kommentar på mitt inlägg om nya säsongen av Ponnyakuten från en av deltagarna. Jättekul! Det är Tilda som deltar med sin ponny Kimberley. Jag kommenterade i mitt inlägg vad jag såg av TV-programmet där Tilda kom med sin ponny i en alldeles för stor grimma och hade problem med att ponnyn drog iväg. Under castingen rymde också ponnyn. Här är hennes svar:

Hej!:) Vet att många fler än du kommer reagera på grimman. Men det var nödläge så vi var tvungen att ta den. Och tro mig, hon är inte bättre för att jag har en grimma som passar, dock vet jag ju att man ska ha en grimma som passar dem.


Varför jag inte har träns är ju för att jag ska visa mitt problem. Hon är mer kontrollerbar med träns, även om hon är jobbig då också. Men vi var ju där för att visa vårat problem och därför hade jag grimma! :)


Varför jag inte har kedjegrimskaft är för att det inte hjälper så speciellt mycket. Hon sticker ändå, och jag vill inte att hon ska riva upp hela käken.. Visst har jag bättre kontroll, de har jag, men hon sticker fortfarande med det. När jag tar tag i henne med kedjegrimskaft så brukar hon oftast hålla på och stegra en massa, så det är en till anledning varför jag inte använder det.


Sen ska man ju kunna hantera sin häst med grimma, vilket Tobbe sa många gånger till mig!:) 

Tycker din blogg är väldigt bra och rolig att läsa!

Jag tycker verkligen det är jättebra att du förklarar varför det såg ut som det gjorde (hoppas att du inte tog illa vid dig av min kritik). Vädigt kul att du gillar min blogg! Jag kommer att följa din också nu när jag vet att den finns:)

1 kommentar:

  1. Nej, självklart gjorde jag inte det. Du och ni som inte var med, har ju inte alls någon aning om anledningarna. Så därför skrev jag hur det egentligen låg till, i fall fler också funderar.:)
    Sen tycker jag inte alls att din kritik var dålig på nått sätt. Utan det var ju konstruktiv kritik, vilket jag uppskattar 100 gånger mer än när folk sitter och klagar. För egentligen händer det ju så mycket mer än bakom tv-skärmen!:)

    SvaraRadera