Sidor

fredag 13 januari 2012

Ny sport-butik i Ullared!

Efter jobbet åkte jag direkt till Gekås för att lämna tillbaka lite grejer jag köpt tidigare och köpa spolarvätska eftersom den var slut. När jag var på väg in lade jag märke till en Asics-reklam som hängde i fönstret på huset som innehåller Sko-kanonen och blev genast nyfiken. Därför gick jag in där en sväng efter att jag kom ut från Gekås.

Nere i källaren fanns en ny sport-butik som heter Ny form. De har även en hemsida http://www.ny-form.com/shop/frontpage.html. Jag blev positivt överraskad, det fanns mycket Helly Hansen-kläder, men också till min stora glädje massor av Asics-skor för under halva priset! Enligt säljaren var det höstens modeller som såldes ut. Jag köpte dock inga skor, för jag måste först kolla upp lite bättre vilka jag vill ha och hur priserna ser ut i andra butiker. Men det var iaf en kul butik, de kommer att ta in mer grejer inom en snar framtid, det var lite "tomt" i butiken, eller snarare gott om plats på ett positivt sätt.

Det jag köpte var en helt underbar Helly Hansen-fleecetröja i en härligt lila färg. Den hade kostat 849 kr och jag köpte den för 500 kr. Mycket bra rabatt, alltså! Så om ni åker till Gekås kan jag rekommendera denna butik!

1 kommentar:

  1. Det låter ju toppen!! Ska Kina in där imorgon när jag ändå är medsläpad till Gekås av gravida flickvännen!

    SvaraRadera