Sidor

måndag 30 januari 2012

Dagens träning!

Idag testade jag alltså core för första gången. Det var väl sådär. Övningarna var överlag bra, fast jag fick problem med att några övningar var fysiskt omöjliga för mig att genomföra. Dessutom märker jag nu att korsryggen fått rätt mycket stryk. Men det tyder ju på att (som jag misstänkte) jag är klen i mage och rygg så jag behöver ju verkligen hålla på med sådana övningar. Jag upptäckte också att jag är betydligt starkare i höger sida än i vänster, eftersom jag knappt kunde utför en övning åt ena hållet men inte hade några problem åt andra hållet.

Däremot kändes det inte som ett "riktigt" träningspass. Visst, jag hade stundtals rätt rejäl kramp i magen, men jag hade lätt kunnat springa en runda efteråt och jag kände mig snarare rastlös än sådär härligt nöjd som man är efter en löprunda eller liknande. Så lugn träning är ingenting för mig. Fart, svett och hålligång ska det vara!

När jag kom hem tog jag en kvällspromenad med Brasse och Selma för att få ut lite energi. Det var jättemysigt att gå under stjärnklar himmel med en liten halvmåne lysandes över snön. Hade det inte varit för att det finns så många förrädiska isfläckar hade jag inte behövt ha pannlampan tänd, så ljust var det! Det var riktigt skönt att komma ut och jag gick en rejäl runda på nästan 7 km, vilket tog drygt en timme.

Imorgon är januaris sista dag och redan har jag fått ihop 1111 minuters träning fördelat på 28 pass. Det känns riktigt bra, nästan ett pass om dagen. Nu gäller det bara att fortsätta! Imorgon kanske det blir lite skidor igen, vi får se hur ryggen och magen känns...

2 kommentarer:

  1. Men när ska du börja rida igen ??? Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. När det blir varmt, ljust på kvällarna och vår igen! :)

      Radera