Sidor

söndag 6 december 2020

Pigg & fräsch Bosse Bus!

Bosse och jag kom ut strax innan lunch idag. Han var superpigg direkt från början och skrittade på som hejsan. Inte så konstigt kanske med tanke på att han inte har ridits sedan i måndags.

Vi skrittade förbi Kullagården, ner mot Lunden och när backen planade ut tog vi de första travstegen. Och de var helt klockrena! Så underbart!

Det blev lite mer trav på gärdsvägarna innan vi kom ut på Linnarpsvägen där han fick skritta resten hem. Han ville verkligen trava mer, taktade lite, slängde med huvudet. Riktigt pigg! Så härlig energi!

Nu hoppas jag att det håller i sig så att vi kan skritta till ridhuset på tisdag och träna för Charlotte på torsdag. Hade varit så kul!

Pigge Bosse på tur!

När jag var klar med Bosse fick alla grabbarna lite lunchhö i hagen och sedan tog jag med mig Nelly ut och kollade igenom stängslet lite. Stängde av förbindelsen till sommarhagen och öppnade grindarna mot kullen. Nelly tyckte det var jättekul att få springa lös och hon kom till mig när jag kallad på henne, så duktig tjej! Det går bättre och bättre att ha henne lös nu!

Hon gjorde lite rundor i kullen, sedan kom hon tillbaka och kollade läget när jag körde in ved. Men när jag hade kört klart veden såg jag henne en bra bit bort, uppe vid Hästabacken. Där försvann hon när jag ropade på henne...

Jag gick in och lät ytterdörren stå på glänt. Tänkte att hon kanske skulle komma tillbaka och det gjorde hon! Det tog inte lång tid innan hon satt utanför köksdörren och väntade. Hon fick vara med mig en stund inne och vila lite.

Jag drack lite te och tittade på lite Youtubevideos. När jag såg filmer på Pelle och mig från i våras blev jag så sugen på att sätta igång honom igen så jag bestämde mig för att gå ut och gå en runda med honom och Nelly. Det blev en kortare tur genom skogen. Han var pigg och fräsch! Så glad över att få komma ut och röra på sig! Han är så fin, min Pellehäst!

Trött Nelly!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar