Sidor

söndag 11 november 2018

Söndagsritt

Efter svampturen hann jag faktiskt med en ridtur också. Hästarna har ju varit ute i natt eftersom vi var bortresta. När vi kom hem från svampturen såg jag att de stod nere vid grinden så jag passade på att ta in dem innan jag bytte till ridkläder. De såg rätt nöjda ut med att få komma in. Undrar just hur länge de stod vi grinden igår kväll och väntade på att få komma in? Under dagen idag har de i alla fall varit borta i sommarhagen och betat så det gick nog ingen nöd på dem!

Bosse fick komma ut på banvallen och min plan var att han skulle galoppera lite där, men det var inte hans plan. Han bara travade på som en travare. Ville inte galoppera! Han var faktiskt lite seg idag. Säkert påverkad av att inte ha sovit ordentligt ute.

Vi traskade upp mot Linneskogen och där fick han trava igen. Där fattade han däremot galopp och galopperade på. Där brukar vi galoppera, så det var tydligen ok...

Han var som sagt lite seg hela vägen idag, men lugn. Så han var rätt duktig ändå. Jag trodde nog att avsaknad av päls skulle sätta lite mer fart på honom. Men det kanske kommer när det blir lite kallare ute. Vi får se!

Det var i alla fall skönt att hinna med två ridturer denna helg trots andra aktiviteter!

Bosse mot skogen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar