Sidor

söndag 14 juni 2015

Skada, motivation och en löprunda

Ännu en vecka har passerat. Det börjar närma sig semester och äntligen har vi fått lite värme. I fredags satt vi ute på altanen till kl tio på kvällen och bara hade det gött! Igår tillbringade jag förmiddagen i solen. Klippte gräset och städade undan virke osv. Så härligt att klippa gräset i bikini, första gången för i år! Skönt att få lite sol på den bleka huden!

Igår var jag och ett gäng tjejkompisar ute och åt i Falkenberg. Det var jättekul att träffas och snacka lite skit. Tyvärr fick jag mat som inte var färdig och servicen var under all kritik. Men tur att man hade trevligt sällskap iaf!

Tidigare i veckan har det inte blivit så mycket träning. Två simpass och ett cykelpass. Sedan lyckades jag slå i stortån och benet i vår källartrapp med stålkanter, vilket ledde till att jag knappt kunde gå i torsdags och fredags. Jag tänkte att nu är hela sommaren förstörd. Ingen träning.

Men igår kändes det ok att gå på foten igen och tån kändes inte av så mycket. Den är blå och ful, men svullnaden har gått ner. Så gött!

Jag var faktiskt sugen på att springa, så idag tog jag på mig löpardojjorna och med mig en överlycklig hund ut i skogen. Motiviationen till att springa har inte varit som den brukar sedan Varvet, men idag var faktiskt suget där.

Det kändes riktigt bra att springa idag. Lugnt och skönt. Vi sprang upp mot Åkulla längs banvallen.

Banvallen på väg mot Åkulla
Vid Friluftsgården fick Selma bada till sin stora förtjusning. Det ingår i våra löprundor. Speciellt när det är lite varmt ute.

Bada!
Vi sprang vidare på asfaltsvägen och sedan in i skogen mot Flähult. Fin stiglöpning i härlig skog!

Fina stigar i fin skog!
Det var skönt att springa nedför den långa backen mot Flähult. Den jag brukar springa upp för. Sedan stack vi ut på Obbhultvägen och vände hemåt. 

Tån kändes inte av och kroppen kändes pigg. Det var riktigt kul att springa idag! Härligt! Kanske är motivationen tillbaka igen... Den som lever får se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar