Sidor

fredag 19 juni 2015

Midsommarfest i Hinnagården!

Jag vaknade 06:27 i morse och för en gångs skull var jag sugen på att springa en runda. Så jag tog med mig Selma ut i duggregnet och sprang runt Stensared. Solen sken också, så det var verkligen växlande väder. Lite lagom varmt ute för att jag kunde ha lämnat jackan hemma. Men det fick gå ändå.

Vi tog det lugnt och passade på att spana lite på blommor som vi kunde plocka och piffa lite med där hemma. Vi ska ju ha midsommarfest här hemma ikväll och då vill man ju ha det fint:).

Selma hittade lupiner!
Vi sprang hemåt och hämtade bilen och en sax och så åkte vi tillbaka och plockade framför allt lupiner, men vi hittade lite prästkragar och lite annat "ogräs". Blev riktigt bra!

Sedan var det utejobb. Plockat undan det sista efter snickarna och ställt ut alla blomkrukor på altanerna. Och så fixat med blommor och vaser. Selma hittade en egen liten ficka på altanen, där hon kunde ligga och spana på omvärlden!

Vovve-ficka
Det blev lite olika blomsterarrangemang. De lupiner som blev över fick hamna i en gammal mjölkkanna som vi hade ståendes. Blev rätt bra.

Mjölkkannan kom till användning.
Jag tog också de sista vallmona, de är snart överblommade, men gör sig fint inomhus!

Vallmo
Igår hängde jag upp lite tavlor och Magnus alla rådjurshorn som låg i en påse och lite överallt.

Horn på plats!
Bordet dukade jag också igår för att slippa ha så mycket att göra idag!

Klart för midsommarfest!

Så nu önskar jag alla läsare en riktigt trevlig midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar