Sidor

måndag 15 juni 2015

Ett färdigt projekt och ett nytt på G!

Idag när jag kom hem var äntligen mina fina altaner klara! Så himla gött! Fast nu blir det väl regn resten av sommaren, bara för att vi har så fina uteplatser...

Altanen på baksidan är inte så stor, men i och med att den blev bredare än den gamla som var där före renoveringen så känns den faktiskt riktigt rymlig.

Här kan man sitta och käka frukost i morgonsolen

Gott om plats!

Ändå inte så stor altan!
Och på framsidan blev det superbra! Stort, rymligt och fint! Perfekt för ett matmöblemang och en härlig loungegrupp!

Altanen på framsidan!
Nu har vi fått en fin härlig entré på framsidan, vilket jag tycker har gjort den sista pricken över i:et för huset! Ja, och sedan skall det förstås bli en "riktig" trädgård också med gångar, lite mindre gräsmatta och lite mer växtlighet. Tur att man har världens bästa trädgårdsmästare som grannar! De kommer nämligen att hjälpa oss med planeringen av trädgården.

Fina blommor på altanen...
Men ni som känner mig vet ju att jag inte kan var utan projekt någon längre tid, så nu har vi påbörjat en utgrävning för ett växthus som ska levereras denna vecka.

"Kranis" gräver en grop...
Det är också väldigt praktiskt att bo ihop med "Kranis" som fixar gropen med kranskopan så att jag slipper gräva för hand. Växthuset är på 12,25 kvadrat och vi ska ha en liten "ram" utanför också, så det blir ju en rätt så stor grop för att få bort matjorden. Sedan blir det ett lass grus i gropen och därefter kan vi börja bygga grund och lägga sten. Därefter ska växthuset monteras ihop. Kan bli spännande...

Det ska bli så himla mysigt med växthus! Mina stackars tomatplantor kan få komma in och trivas lite bättre och nästa år finns det massor av roliga grejer man kan odla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar