Sidor

lördag 6 juni 2015

En försmak av sommar!

Igår var årets första riktiga sommardag. Första gången sedan slutet av februari som det var över 15 grader ute. På morgonen sken solen in genom köksfönstret och om det inte hade varit jobbe-dag och jag hade kunnat äta frukost senare hade det varit perfekt att sitta på altanen.

Fin morgon!
Tyvärr är altanerna inte riktigt klara än, det fattas staket och på framsidan ska det skruvas upp intäckning nedtill också. Men igår när jag kom hem från jobbet kunde jag bara inte låta bli att släpa ut utemöblerna för att kunna sitta på altanen och äta kvällsmat. Det var ju så underbart väder ute! Runt 20 grader och nästan helt vindstilla. Så skönt efter veckor och månader av regn och blåst!

Jag fixade lite blomkrukor också och klockan hann bli rätt mycket innan jag kunde gå in och duscha och påbörja maten. Så lagom till jag kunde sätta mig på altanen hade solen gått i moln. Men några minuter till var det framme iaf så att jag kunde ta en fin bild på mitt glas med rosévin.

Utsikt från altanen!
Vi fick ätit vår kvällsmat, färskpotatis, grillade kotletter och egenplockad spenat och ruccola.Så gott!

Vi hade sådan tur att vi undslapp regnet också, som hängde i luften. Några lätta droppar föll förvisso på oss, men vi kunde ändå sitta ute till klockan nio och njuta av den härliga sommarkvällen.

Tyvärr verkar det som om den härliga värmen försvann lika snabbt som den kom och nu är ordningen återställd med en mörk himmel och tillbaka på 14 grader. Men det var så härligt att få känna en liten försmak av sommaren och få känna på hur bra det kommer att bli att sitta på altanen i sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar