Sidor

söndag 21 juni 2015

Crawl-kurs igen...

För 1½ år sedan deltog jag i en crawl-kurs på Klitterbadet i Falkenberg. Resultatet var väl knappast något att skryta med och jag har alltsedan dess kämpat med att få till det jäkla crawl-simmet. Förra sommaren fick jag hjälp av en gammal klasskompis med att inse att jag inte var tillräckligt vattenvan och fick ett antal övningar att göra för att komma över vattenskräcken.

Det har gått rätt bra och nu kan jag simma litegrann utan att få panik och andnöd. Men tekniken är ändå under all kritik så jag blev jätteglad när jag såg att Varbergs simklubb ska ha en intensivkurs i sommar. Vecka 27 och 28 måndag-torsdag blir det crawl-kurs. Så himla spännande det ska bli!



Som ses i bilden är det nu bara sju platser kvar till kursen, så det gäller att passa på för den som är intresserad. Dessutom har de ju en kurs vecka 33-34 ifall man tycker att det passar bättre då.

Jag hoppas verkligen att jag kan ta till mig lektionerna på ett bättre sätt nu, när jag inte längre har problem med vattenvanan. Och om jag nu får till det bättre så blir det ju perfekt inför semestern att kunna simma på lite bättre och kanske våga sig ut i öppet vatten också. Jag hoppas att man får massor av övningar som man kan göra så att man kan simma vidare hela hösten också.

Nu är det bara en vecka kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar