Sidor

lördag 20 juni 2015

Precis som i reklamfilmen...

Vädret igår var ju typiskt för svensk midsommar. Ena stunden regn, nästa sol. Men när solen var framme var det riktigt skönt. Och när jag stod i duschen så sken solen så fint och jag tänkte att det blir perfekt att börja med fördrinken på altanen.

 En halvtimme senare, ca fem minuter innan gästerna skulle komma, öppnade sig himlen och Älsklingen och jag fick springa ut och ta i alla dynor!

Så det fick bli fördrink inomhus istället. När vi sedan grillade var solen framme igen. Altanen började torka, så vi beslutade oss för att ändå sitta ute och äta. Vi torkade upp möbler och altangolv med handdukar, bar ut all mat och tillbehör och så satte vi oss ned för att äta. 

Ca fem minuter senare kom regnet igen och det blev bråttom att bära in allt igen! Precis som i den där gamla reklamfilmen om midsommar(kommer inte ihåg vad den gjorde reklam för, bara att de bär ut och in grejerna allteftersom solen eller regnet visar sig)!

Resten av kvällen tillbringades inomhus.Men kul och trevligt hade vi iaf och god mat åt vi så det var helt ok ändå! Dessutom passade vi på att ta en liten rundtur i våra grannars fantastiska trädgård.
Först inne, sedan ute, sedan inne igen
Vi fick också lite underhållning i form av Älskingens brorsbarn Edvin som spelade dragspel för oss.

Underhållning!
Man kan även se och höra honom här.

Idag har vi ätit sen frukost på altanen. Plockat blommor och kört till kyrkogården och pappas grav. Vi cyklade vidare till ICA, köpte varsin glass och satt i Ekparken och åt dem. Riktigt mysigt! Det blir en lugn dag idag! Skönt att vara ledig imorgon också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar