Sidor

lördag 19 oktober 2013

Sista cykelturen för i år...?

Eftersom jag blev klar med granplantorna hade jag plötsligt oplanerad tid över idag och därför gjorde jag något som jag längtat efter länge! Nämligen tog fram min kära cykel!

Finaste cykeln!
Jag fick äntligen testa mina sko-överdrag som jag köpte i våras då jag höll på att förfrysa fötterna. Men lagom till de landade i brevlådan blev det varmt och gott ute.

Sko-överdrag!
Det funkade fantastiskt bra, jag frös inte ett dugg om fötterna! Så himla skönt! Till en början hade jag ändå rak motvind och det var rejält kallt att cykla. Endast 8 grader ute idag. När jag cyklat ca en mil och tyckte att det vore gott med lite vatten upptäcker jag följande:

INGA VATTENFLASKOR!!
Katastrofen var ett faktum! Hur skulle jag klara drygt två mil till utan vatten??? Men jag intalade mig själv att det skulle gå bra och att om jag hade haft vatten med mig så hade det ändå varit för kallt för att dricka. Så det gick faktiskt bra.

Och det var ju så vackert ute också...

Vacker höst!
33 km fick jag ihop idag och var ute i en timme och tre kvart. Det ar skönt, fast benen var ovana, att cykla igen. Vädret får avgöra om det blir något mer i år.

Så jäkla gött det var att få komma hem till de här!


2 kommentarer:

  1. Härligt med cykling ute, skönt med skoöverdrag så man slipper frysa om fötterna! Bra jobbat!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var riktigt härligt, frånsett avsaknaden av vatten :). Skoöverdragen var riktigt bra:)

      Radera