Sidor

onsdag 30 oktober 2013

Ett "litet" brev från bästa Wiggle!

I lördags beställde jag lite grejer från Wiggle och idag skulle de ha kommit i brevlådan om de bara hade fått plats. Istället fick jag åka till lokala ICA-butiken och hämta dem. Helt OK, förstås! Som vanligt leverar Wiggle snabbt och smidigt!

Brevet:)
Vad innehöll det lilla "brevet" då? JO, ett par skor, faktiskt. Mina favorit-dojjor, Asics gel excel 33 har gjort sitt. De har burit mig totalt 574,55 km och umgåtts med mig i 62 timmar och 42 minuter (ja, jag ÄLSKAR statistik). Och nu ser sulorna ut såhär:

Välanvända!
De har slitits oväntat mycket, tycker jag. Jag har inga andra skor som slitits så mycket, faktiskt. Men de är de absolut skönaste skor jag någonsin sprungit i. De har gott om plats vid tårna, jag drar 41,5 i storlek. De är lätta att springa med, men ändå funkar de bra till att springa långt med också. 

Så därför beställde jag ett par nya av samma modell, fast årsmodell 2013. Såhär snygga är de:

Oslitna nya snyggingar!
Älskar färgen!
Så nu hoppas jag att dessa ska vara lite mer slitstarka än sina föregångare, eller ja, det är ju kul att köpa nya snygga skor, men bra om de håller lite längre än knappt 60 mil, tycker jag.

"Brevet" innehöll inte bara skor, utan även två långärmade tröjor. En från Asics (som är lite kort för min smak, men jag har ju ganska lång överkropp å andra sidan) och en från Helly Hansen. Snygga båda två! Dessutom blev det två sport-bh:ar också, då jag tycker att mina alltid ligger i tvätten. Man kan inte få för mycket av den varan!

Övrigt innehåll 
Om jag orkar och hinner imorgon kan det bli en liten testrunda av de nya grejerna!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar