Sidor

söndag 20 oktober 2013

Pappersarbete en regnig dag!

Denna regniga söndag har ägnats åt pappersarbete. Jag har betalat månadens fakturor, skrivit fakturor, gjort min egen bokföring, gjort Christoffers bokföring och fyllt i momsdeklarationen. 7 timmar tog det. Så jäkla drygt! Men gött när det är gjort!

Jag hade planerat att springa ett långpass idag, men redan när jag vaknade i morse insåg jag att det inte skulle bli något sådant. Benen kändes sega efter gårdagens cykling och hela kroppen känns seg efter en vecka med mycket träning.

Men springa skulle jag göra iaf, så jag gav mig ut i duggregnet vid 17-tiden. Det gick verkligen as-dåligt. Inget klipp i benen. Bara segt. Ingen ork alls. Efter 4 km var jag nära att ge upp, men sedan kom jag igång lite bättre och utökade min favoritrunda och sprang bort till Flähult där jag vände tillbaka på banvallen, vidare upp till grushålan och hem igen. Drygt 9 km fick jag ihop iaf och jag var ute i 57 minuter. Inget höjdarpass, men jag var iaf ute en stund!

Imorgon blir det hel-vila och på tisdag blir det ett 5 km långt testlopp med GIF-tjejerna. Hoppas jag är i bättre form då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar