Sidor

söndag 27 november 2016

Skogspromenad!

Idag har vi vaknat upp till en solig, men lite blåsig novemberdag! Helt fantastiskt väder! Jag kunde inte låta bli att ta en sväng i skogen med Selma!

Vi fick dock först vänta på Helga och Husse som var ute och jagade en runda innan vi kunde ge oss iväg. Första ansträngningen efter sjukdom är alltid lika spännande. Hur ska kroppen reagera? Vad händer när jag blir andfådd? Kommer det hostanfall? Kommer jag att orka?

Jag satte ribban högt och vi traskade mot Åkulla. Vi svängde upp i Flähultskogen och där kom första utmaningen - en rejäl backe, lång och härlig! Det gick förvånansvärt bra. Pulsen gick upp, men inga hostanfall. Och det kändes bara bra.

Det var så underbart att få andas skogsluft igen. Som jag har saknat att vara ute och röra på mig! Det har varit det absolut värsta med att vara sjuk, att inte orka vara ute och röra på sig!

Vi kom ut på banvallen och gick den västerut innan vi svängde upp i skogen så att vi kom upp ovanför Axelid. Sedan tog vi genvägen mot Obbhult.

Vi avslutade rundan genom att traska upp på berget bakom Linnarp och sedan gick vi hemåt. Vi var nog ute i ett par härliga timmar!

Totalkänslan var bra. Energin är inte på samma nivå som innan jag blev sjuk, men det var så skönt att röra på sig, att få upp pulsen och känna att kroppen klarar det. Jag hoppas kunna ha energi efter jobbet denna vecka så att jag orkar gå lite promenader och så att jag kan komma igång och träna igen. Det längtar jag efter!

Lycklig vovve i skogen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar