Sidor

måndag 21 november 2016

Måndag...

Hej och välkommen till sjuk- och gnällbloggen! Jag är sååååååååååååååååååååååååååå frustrerad! Varför vill den här jävla skiten aldrig gå över???? Jag är så grymt frustrerad att jag snart inte vet var jag ska ta vägen! Jag HATAR detta!

Igår var jag återigen däckad och så jäkla hängig. Jag sov dock ända till tjugo i nio, vilket inte har hänt på väldigt länge. Utvilad och fin, tänkte jag när jag gick upp. Sedan gick jag ut i stallet och fixade hos hästarna och sedan var jag helt slut igen. Jag blir så trött!

Dagen tillbringades i soffan framför vinterstudion (så att jag blev ÄNNU mer sugen på att träna!!!) och därefter världscupen i hoppning från Stuttgart.

Det enda jag kunde glädja mig åt var de här bushundarna:




De har ju varit understimulerade ett bra tag nu, så såhär höll de på tills det var eftermiddag. De är busiga, men så mysiga! Jag är så glad att jag har dem!

Annars hände det väl inget speciellt igår. Mer än att jag fick konstatera för mig själv att det inte blev någon resa till jobbet idag och därmed inte heller någon presentation. Jäkla skit! Men så är det. Det går inte att påverka när man blir sjuk och det är bara till att ta nya tag när man kommer tillbaka. Så jag fick i alla fall snackat med chefen igår, så han vet läget.

Jag fick även snackat med min kollega som jag skulle köra presentationen med i morse. Jag vaknade med halsont och ganska ansträngda stämband. Så han hörde på mig att jag inte var i form.

Så framför mig har jag ännu en dag i soffan. Så jäkla tråkigt! Jag vill bara bli frisk! Så att jag har något kul att skriva om...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar