Sidor

tisdag 15 november 2016

Höst igen...

Igår steg temperaturen och minusgraderna försvann. Det började regna och hagen blev ett lerhål. Ganska deprimerande om du frågar mig... Dessutom kände jag mig rätt hängig på jobbet igår. Motivationslös, trött och trist.

Det var svårt att avgöra ifall det berodde på vädret eller om det var infektion på g. Men på eftermiddagen och kvällen blev det alltmer klart att jag också har drabbats av någon typ av förkylning/virus. Näsan började krångla och jag började hosta upp slem.

När jag gick ut på kvällen för att ge hästarna kvällsmat orkade jag knappt ta mig ut till balen och hämta ensilage! Jag var riktigt risig! Det var så skönt att få lägga sig ner i sängen efter det. Jag hade dessutom träningsvärk efter helgens springande upp och ner i trappan med golvet, men på kvällen kändes det mer som allmän värk i hela kroppen.

Det tog inte lång stund förrän Magnus började snarka, så eftersom gästrummen äntligen är klara tog jag min kudde och täcke och gick in och lade mig där. Det var rätt beslut. För första gången på en och en halv vecka fick jag en hel natts sömn utan avbrott för snarkningar eller hostanfall. Så när jag vaknade idag kände jag mig mycket bättre!

Visst, där finns något i halsen och jag är inte 100% pigg. Det blir inget träningspass idag, men en promenad i ösregnet ska jag nog klara av. Nu hoppas jag bara att jag inte blir sämre än såhär och att jag är frisk och pigg lagom till helgen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar