Sidor

fredag 31 januari 2014

Löptur i vinterlandskap!

Idag är det fredag, vilket i vanlig ordning betyder underbar fredagsfrukost och träning på arbetstid. Älskar mitt jobb och min arbetsgivare :)! Jag var ju lite besviken på förra veckans spinningpass, har inte sprungit sedan i helgen och dessutom tillbringat ett pass inomhus i simhallen den här veckan, så det fick bli löpning idag, även om chefen bjöd på core och intervallträning (inomhus).

Jag tog på mig mina underbara Icebugs och väldigt mycket kläder och sprang sedan iväg i det underbara vintervädret. Kroppen kändes lite ringrostig rent löpmässigt och det var lite jobbigt till en början, men det blev bättre och bättre.
Vinter!
Jag sprang på plogade vägar ända tills jag skulle ta en genväg genom en skog. Där var det inte plogat. Där var det verkligen bara till att pulsa sig fram i snön. Men det gick ändå bättre än jag trodde att det skulle göra och det var riktigt kul att springa i snön!
Obanat!
Det blåste  lite grann, men det märktes inte av när jag hade vinden i ryggen, men jag var ju rätt klädd för vädret idag. Hade konstant avkylning så jag svettades ingenting förrän jag kom innanför dörren till Ringhallen igen. Som vanligt skönt att komma ut och röra på sig och få lite dagsljus!
"Jättesnygg" selfie :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar