Sidor

lördag 4 januari 2014

15 x 1 min!

Idag var det dags för första intervallpasset i DEN HÄR utmaningen, 15 x 1 minut. Selma och jag körde hem till Emma och så joggade vi upp till Påskbergsvallen, då jag tänkte att det är lättast att springa korta intervaller där.

Som alltid är det svårt att veta hur snabbt man ska gå ut, man ska ju ändå orka springa 15 gånger, även om 1 minut är ganska kort. Jag började i ett ganska snabbt tempo och lyckades hålla ett förhållandevis jämnt tempo alla intervaller igenom. Vid ett tillfälle lyckades Selma trassla in kopplet i ena bakbenet och då fick jag trassla ut det, men det går inte att se vilken intervall det var :).

Jag kom 210-240 m på intervallerna och det gav ett medeltempo på 4:31 min/km över 3,3 km, vilket jag är väldigt nöjd med. Jag tyckte att hela kroppen kändes seg i morse och undrade verkligen hur det skulle gå att springa idag. Det var kanske inte den bästa uppladdningen att cykla 3 mil igår.

Men när jag väl började springa så kändes allt ok och jag kände inte av någonting någonstans i kroppen när jag sprang. Det kändes bara bra. Jobbigt, såklart, men otroligt kul!
Emma och jag med tartan-hunden:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar