Sidor

onsdag 22 januari 2014

Hållbarhetsingenjör

Jag befinner mig sedan igår på Stenungsbaden i Stenungsund på en utbildning som kallas för hållbarhetsingenjör. Det är SKF i samarbete med några andra företag, via ett nätverk som heter SMGC (sustainability and maintenance global center) som ordnar den här utbildningen i syfte att få ingenjörer att synas och höras mer i företagen. Syftet är också att ge oss verktyg för att propagera för hållbarhet och långsiktighet istället för kortsiktighet. En mycket spännande utbildning som kommer att fortsätta vid några tillfällen under våren.

Såklart är det också väldigt kul att få lämna Ringhals och träffa människor från andra företag som t.ex. SKF, Sahlgrenska, Volvo, Sandvik.

Det har hittills varit två intensiva dagar med föreläsningar, diskussioner och filmtittande så man är rätt mör nu.

Så vad jag inte behövde när filmen var slut strax innan kl 22 var att jag inte kom in på mitt rum. Gick de tre trapporna upp till receptionen, fick laddat om nyckeln. Tillbaka vid rummet kommer jag in, men då har jag ingen ström! SUCK! Upp för trapporna igen, fick den här gången med mig personal, ficklampor så att jag kunde packa ihop mina grejer och så fick jag en nyckel till ett nytt rum.

Det var inte vilket rum som helst, nej jag fick en suite med tre sovrum, två badrum, bastu och lounge. Ja, här kan jag nog sova gott:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar