Sidor

fredag 3 januari 2014

Årets första cykeltur!

Eftersom den här "vintern" envisas med plusgrader och ingen snö i sikte vände jag det negativa till något positivt och tog istället årets första cykelrunda. Jag hade faktiskt uppehåll hela vägen, inte så mycket vind och även lite blek sol på slutet av rundan.

Jag tog det ganska lugnt. Benen kändes lite sega i uppförsbackarna. Jag hade nog lite känning efter gårdagens löpning och simning.

Jag hade tänkt ut en runda men när jag såg "Stamnared" på en skylt körde jag åt det hållet istället på en väg som jag aldrig åkt/kört förut. Nytt år, nya rundor! Totalt sett kändes det bra. Kul att cykla. Stundtals sega backar, men med nedförslut som belöning.

Upp upp upp!
Bästa cykeln!
Jag tog på mig ordentligt med kläder då jag brukar frysa när jag cyklar på vintern. Jag hade långkalsingar, tights, överdragsbyxor, linne, två tunnare långärmade tröjor, vindtät jacka och en väst utanpå det. Dessutom mössa och handskar.

Till en början kändes det som om jag hade lite för mycket kläder på mig, men när jag vände ner mot Säm och fick den kalla vinden mot mig började jag istället att frysa. Fötterna kyldes ner trots varma sockar och varma överdrag. Svårt att hitta "rätt" klädsel så här års!

31,63 km fick jag ihop och jag var ute 1 timme och 38 minuter. Känns som en bra start på cykelåret!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar