Sidor

torsdag 11 augusti 2011

SADELSTÖLD - SKIIIIT!:(

Dagen började bra, men slutade mindre bra genom att jag upptäckte att någon idiot, efter att jag lämnade gården igår har varit och stulit mina, så gott som värdelösa, sadlar!
Jag blir så j-la trött! För mig är sadlarna såklart värda allt, eftersom jag nu måste dra igång sadelletning och annat tråkigt för att inte tala om den väldigt tråkiga kostnaden. Men för den som vill sälja dem kanske de är värda knappt 5-10000 tillsammans om de ens går att sälja.
Jag är dessutom inte den första i bygden som har fått påhälsning. Flera av mina grannar har blivit av med både det ena och det andra. Så det är ju någon jävel som åker runt, kollar och stjäl saker.
De sadlar jag hade var en Wintec Cair hoppsadel i konstläder med Mountain Horse-stigbyglarna.
Sedan var det en Wintec Cair dressyrsadel.

Till sist en Kieffer Donau, den enda lädersadel jag någonsin gillat att rida i... Även den med Mountain Horse-stigbyglarna.

Det är så jävla trist att man inte ska kunna ha sina grejer i fred utan att det kommer någon jävel som inte kan skilja på "mitt och ditt"! Och vad hjälper det om man låser in grejrna, då förstör de bara så att de kommer in ändå.
Men jag kan iaf råda alla hästmänniskor där ute att hålla era grejer väl inlåsta så gott det går, det är dumt att ge bort grejerna.
När något sådant här händer tappar man en del av den trygghet som alltid har funnits där, på något sätt känns det som om min gård blivit våldtagen.
Jag hade ju dessutom börjat rida lite smått nu igen efter allt renoverande och nu kan jag inte göra det heller, eftersom jag vägrar rida mina vildhästar barbacka...
Jag var så arg när jag körde hem från jobbet att jag lätt hade kunnat mörda om jag sett någon inkräktare där! Nu känner jag mig bara trött, orkeslös och uppgiven...
Om någon som läser denna blogg hör eller ser något, kontakta mig då genast, tack!

1 kommentar:

  1. ÅH, lider med dig!! Min sadel stals ju förra året och det kändes bara så jävla onödigt!!!

    SvaraRadera