Sidor

lördag 6 augusti 2011

En sån där dag...

Idag har vi varit en runda i stan. Först på Systemet. Sedan klippte sig Magnus och då åkte Christoffer och jag och  köpte elgrejer till sovrummet. Vi tog även en sväng om Colorama och kikade lite på tapeter. Jag hittade inget som jag riktigt föll för direkt. Vi tog lunch på McDonalds, åkte vidare till Köksplaneringen för att kolla in vitvaror och jag insåg att jag behöver fundera lite till och fatta lite beslut innan jag kan åka dit och begära offert. Det är ju så många beslut som måste fattas, man vill ju inte köpa vitvaror så ofta...
Efter stadsrundan åkte vi till Ullared. Jag köpte shampo på håroutleten och gick sedan in på Gekås och köpte gardiner, lampor och lite smågrejer till kontoret.
Efter Gekås handlade vi lite mat och sedan hälsade vi på Ullaredsborna, som inte var hemma, så vi åkte vidare till gården och lämnade av grejerna där.
Sedan hade den dagen gått...
Men jag var riktigt springsugen när jag kom hem. McDonalds är verkligen ingen bra laddning så jag tog en tallrik Paulúns superflingor innan jag gav mig av. Eftersom jag bara sprungit korta rundor före frukost den senaste tiden var jag sugen på att springa lite längre idag. Så det blev en runda på ca 9,5 km. Jag sprang effektivt i ca 50 minuter med 10 minuters gående uppvärmning och 5 minuters gående nedvarvning.
Det var riktigt skönt att springa idag. Visst, svetten rann, men det var ändå inte så varmt idag som det har varit de senaste dagarna.
Nu blir det en lugn lördagkväll och imorgon ska jag njuta av den sista semesterdagen, sätta upp gardinerna och piffa lite i kontoret, rida, klippa gräs och annat kul! Sedan har man 20 "härliga" långa arbetsveckor framför sig innan det blir ledighet nästa gång... Men vad gör det, jag har ju massor av kul grejer att se fram emot i höst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar