Sidor

onsdag 3 augusti 2011

Härlig start på dagen!

Idag har vi semester. På riktigt! Inget jäkla renoverande idag! Nej, här ska förhoppningsvis åkas till stranden så att min stackars vita kropp får lite sol iaf. Ingen risk att jag får någon malignt melanon, så lite som jag har varit i solen de senaste åren...
Igår kom Elinore och Jocke hit och även Christoffers tjej Malin. De åt kräftor (som jag inte äter) och jag åt lite grillat. Sedan cyklade vi till Tre Toppar o käkade glass, tog en sväng om Svärmor o drack kaffe och sedna blev det lite ostbågar och nötter innan vi gick och lade oss.
Det var en helt underbar sommarkväll igår. Precis lagom cykelväder så att man äntligen kunde kylas ner efter en dags svettande.
Pga alla onyttigheter igår kände jag att jag verkligen behövde springa idag, så jag tog en morgontur med Selma. Det hjälpte inte att det bara var 19 grader när jag gav mig ut, det blev helt enormt svettigt i solen. Men det var skönt att röra lite på sig! Lagom morgonrunda, 4,5 km, var ute i ca 35 minuter. 10 minuters uppvärmning och ca 5 min nedvarvning. Men det bästa var nog den iskalla duschen efteråt:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar