Sidor

tisdag 24 februari 2015

Irriterad!

Det är inte mycket som går bra för mig just nu. Inte på jobbet, där jag i tre dagar brottats med IT-problem. Helt fascinerande att de system som ska hjälpa oss i arbetet istället skapar merarbete! I just det här fallet visade det sig att man i dokumenthanteringssystemet inte kan ha en innehållsförteckning som täcker exakt en hel sida för då hoppar första kapitlet ner en rad, samtidigt som text i dokumentet skrivs ihop och bokstäver tas bort VARJE GÅNG MAN SPARAR DOKUMENTET. Är det 2015 i år??? Sådant ska bara inte få förekomma!

Så lösningen på problemet var helt enkelt att ta bort rubriker (för jag har ju lagt till rubriker för att det är kul, inte för att de behövs) eller lägga till ("rubrik 14, Detta skrivs pga tekniska problem"). Jag har verkligen inget tålamod med sådana grejer!

Hemma då. Sovit för lite, vaknade pisstrött i morse. Den helvetes diskmaskinen som inte funkat sedan jul funkar fortfarande inte trots att teknikern varit här igen, skruvat isär hela maskinen och bytt prylar i den.

Och så detta förbannade regnande! Det regnar ta mig fan alltid numera! Det är sjö ut till hästhagen. Det går inte att köra ut ensilaget med skottkärra i hagen för allt är en jävla lervälling och det blir omöjligt att föra fram skottkärran. Inte ens högst upp på kullen är marken förskonad från leran. I morse vände till och med hästarna på väg ut till hagen och sprang in igen. Jag förstår dem! Själv ville jag bara gå och lägga mig och sova tills solen skiner igen.

I eftermiddags såg det dock lite bättre ut och när jag tog in hästarna så var det faktiskt uppehåll. Jag vågade hoppas på att det skulle bli ett löparpass i uppehållsväder för en gångs skull.

Men jag hann bara värma upp så började helvetesregnet igen. Horisontellt. Motvind.

Intervaller stod på schemat ikväll och jag hade lyckats lägga in ett intervallpass i Garmin-klockan via Garmin Connect.


Det var ju fantastiskt att det fungerade i alla fall. Riktigt bra funktion! Klockan sade till ifall jag låg i rätt tempo eller inte och höll koll på intervaller och gåvila. Nöjd med det.

Men det var ett riktigt pissväder som sagt och på tredje intervallen hade jag både motvind och uppförsbacke, men slet på och lyckades precis hålla mig på rätt tempo.

Efter det var jag så irriterad att jag bara sprang på ren ilska. Sista intervallen kändes faktiskt riktigt bra! Sedan ville jag bara hem och försökte springa på rätt bra på nedvarvningen också.

Ja, jag vet att man inte kan påverka vädret, men jag är så jäkla trött på att ständigt ha pisseblöta skor och kläder blöta ända in till underkläderna. För att inte tala om allt jävla snor som produceras i min näsa så fort jag kommer utanför dörren. Vad ska det vara bra för???

Jaja, löpningen gick bra iaf om man tänker bort vädret. Kroppen kändes fin. Svarade bra på det höjda tempot.

Och så det bästa idag; Charlotte Kallas guld! Vilken tjej! De stackars norskorna hade Inge Glid som vallare. Tråkigt för dem (hehe).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar