Sidor

onsdag 26 februari 2014

Skit-vecka!

Det började så bra i måndags med runner's high, men sedan dess har det bara gått utför.

Igår fick jag avbryta intervallpasset med GIF-tjejerna. Vi körde intervallstege på Påskbergsvallen, 1200-800-400-200x2. Redan vid första intervallen kände jag att kroppen inte svarade öht. Men jag fortsatte med de kortare och kortare intervallerna som inte gick ett dugg bättre.

När vi körde den andra 1200metaren fick jag avbryta efter 800 eftersom det helt enkelt inte gick att springa alls. Jag bärjade misstänka att jag hade någon infektion på g i kroppen och räknade fsktiskt med att jag skulle vakna med feber idag.

Kände mig dock pigg i morse. Blev sedan väldigt trött på jobbet under vår verksamhetsdag (som jag ifrågasätter nyttan med). Men jag tog mig ändå till Klitterbadet och crawl-kursen ikväll.

Även det gick käpprätt åt h-vete. Hur jag än försöker får jag inte till den jävla andningen! Det går bra att simma ända tills jag ska andas, då rinner det in vatten i näsan och jag sväljer halva bassängen och får panik. 

Andningsövningarna där vi inte använder armarna funkar hyfsat, men så fort jag kopplar på armarna kortsluts hjärnan och det går inte att andas, vilket i sin tur leder till att det inte går att simma, utan det mest känns som om man bara ligger och sprattlar utan att komma någonstans. Det känns helt enkelt som om jag inte hör hemma i vattnet och det är inte ett dugg kul längre!

Jag antar att det kommer att släppa om jag fortsätter träna, men det är ju så fruktansvärt frustrerande när man inte gör några som helst framsteg.

Nu hoppas jag på ett bättre avslut på den här skit-veckan! Jag har ju en presentation som ska hållas på engelska imorgon att se fram emot...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar