Sidor

fredag 21 februari 2014

Allt på en gång! - HJÄLP!

Oj oj oj, vilken vecka! Inom loppet av några dagar har jag blivit indragen i ett projekt som jag trodde att jag skulle undgå och vips så var halva mars fullbokad! Projektet jag har blivit indragen i innebär bl.a. att jag (och en kollega, som tur är) ska hålla en presentation på engelska om vårt arbete med SRCM (Streamlined Reliability Centered Maintenance, underhållsanalyser) som vi jobbar med för ett gäng IAEA(International Atomic Energy Agency)-personer som kommer på besök till Ringhals om en vecka. Så där blev det en massa arbete med förberedelser och annat som behöver göras innan de dyker upp.

Samtidigt ska jag iväg på del 2 i min hållbarhetsingenjörs-utbildning om två veckor (mitt i IAEA-besöket) och min kollega ska hålla i utbildning nere i Barsebäck samma vecka. Min utbildning innebär också att jag ska ha framme ett case som ska presenteras i slutfasen av utbildningen, något jag skulle ha jobbat med nästa vecka, men inte hinner med nu när det andra kom i vägen.

Nästa vecka får vi dessutom besök från Forsmark en dag, vi ska ha verksamhetsdag med nya avdelningen och så blir det två hel-dagar med projektarbete. Den femte dagen är också fullbokad. Jag har inte en chans att hinna med det arbete som enligt de som bestämmer är prio 1.

Samtidigt som allt det här händer på jobbet går jag nu också in i renoverings-koman på allvar. Jag räknar med att vi hinner klart i skogen denna helg (förhoppningsvis redan imorgon om min rygg håller och allt går som det ska). Därefter har jag några stora saker som ska göras innan renoveringen drar igång:

  • Tömma ladan
  • Riva balkongen
  • Riva altanen
  • Träffa snickaren och gå igenom fönsterbeställning och tidplan
  • Riva allt som ska rivas i hallen på 2:a våning
  • troligtvis 1000 grejer till som jag har glömt/förträngt...
Dessutom ska det hinnas med bokföring, fakturering, betalning av räkningar, jobb på åkeriet, löpträning inför Göteborgsvarvet, simskola mm.

Så gott folk, alla ni som betalar (eller funderar på att betala) dyra pengar för träning som består av att släpa stockar, bära saker på ryggen och andra konstiga saker, ni är hjärtligt välkomna hem till mig och alldeles gratis få göra motsvarande saker. Ni kommer garanterat att få svettas här också! Och det bästa av allt; jag kommer som tack att bjuda på en rejäl fest när allt är klart! Och om man tycker om att laga mat och/eller baka och i största allmänhet serva oss som jobbar är man också välkommen! Det behöver jag också hjälp med!

Någon som är på...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar