Sidor

måndag 17 februari 2014

Lugn runda i solnedgången!

Idag när jag kom hem från jobbet skyndade jag mig med att få i mig en smoothie, ta in hästarna och byta om för att äntligen kunna ta en löptur med Selma. Hon var helt överlycklig och tjöt oavbrutet medan jag tog på mig skorna. Det har ju tyvärr inte blivit så mycket löpning med Selma den senaste tiden. Det har inte blivit mycket löpning alls, faktiskt. För mycket annat på agendan. Så vi var nog lika laddade båda två.

Fokus låg på att bara springa lugnt, ingen större andfåddhet, bara låta benen och hjärtat arbeta. Det var ganska skönt att springa långsamt. Det kändes lätt. Inga backar var jobbiga. Ingenting var särskilt jobbigt förutom den iskalla vinden, som enligt SMHI skulle avta på eftermiddagen. Det hade den inte gjort.

Solen gick precis ner när jag kom ut och vi kunde springa i dagsljus i en hel timme! Ingen pannlampa behövdes! Så jäkla gött! Det märks verkligen att vi är på väg åt rätt håll nu! Jag är förvisso lite tveksam med att utropa att våren har kommit, då jag av erfarenhet vet att det brukar komma bakslag när våren visar sig såhär tidigt.

Men just idag var det inte många tecken på vinter! Det blev ett skönt löppass på ca 8,6 km. Skön start på veckan!

Lycklig vovve i solnedgång!

Sista resterna av vintern...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar