Sidor

måndag 15 april 2013

T-shirt och 3/4-byxor!

Vilken kväll! Vindstilla, 15 plusgrader och preeecis när jag kom utanför dörren för att springa började det att regna lite lätt. Jaja, det brydde jag mig inte om för detta var första dagen i år som jag kunde springa i T-shirt och 3/4-byxor utan att frysa ihjäl!

Regnet var inte så rikligt och det var hur skönt som helst ute. Fåglarna kvittrade och förutom det så var det nästan helt tyst ute. Helt underbart! Vårens första dag!

Fokus för kvällen var låg puls och bra teknik. Selma fick följa med och hon skötte sig faktiskt riktigt bra, lite mindre dragande än vanligt. Jag tror dock att hon blev överraskad av värmen för hon flämtade ordentligt när vi kom hem och var uppenbart tröttare än vanligt.

Trött vovve idag oxå!
Glädjande nog gick det riktigt bra att springa. Visst gick pulsen upp i de få uppförsbackar som vi mötte, men överlag gick det väldigt bra att hålla pulsen under 75% och det kändes härligt lätt att springa. Tekniken satt som en smäck, blev lite sämre mot slutet, men ändå helt OK. Kanske var det antalet klädesplagg som gjorde att det kändes så mycket bättre än vanligt...

12,64 km fick jag ihop och jag var ute i 1 timme och 19 minuter. Ett riktigt gött pass! Mot slutet klarnade det upp i väster så jag fick solen i ryggen och en fin regnbåge framför mig.

Jag har också lyckats göra lite styrkeövningar! Fantastiskt för att vara jag! Lite planka och lite armhävningar bl.a!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar