Sidor

onsdag 17 april 2013

Sand emellan tårna...

Idag är det onsdag och onsdag betyder... Fred's Löparskola! I morse var jag på lite dåligt humör och tänkte först skippa det hela, men när kvällen kom så kunde jag inte låta bli att styra bilen nedåt Falkenberg igen.

Idag var körde vi liknande uppvärmningsövningar som senaste gången. Lite upp och ned för den lilla kullen. Lite löpning, hopp och skutt i ett "skogsparti"och sedan ner på den hemska sanden. Fast idag var den inte lika hemsk som sist, konstigt nog. Vi sprang lite på stranden, sådär som man drömmer om att göra, förutom att det blåste as-kallt och inte var många grader varmt i vattnet. Sedan upp och ner för sanddynerna.

Först kände jag av mjölksyra i låren och höger vad krampade, men efter ett tag försvann det och det kändes helt ok att springa. Till sist avslutade vi på fast mark. Skönt! På något sätt kändes det mindre jobbigt idag trots att passet liknade förra veckans ganska mycket, frånsett fartökningarna som vi körde då. Kanske har tekniken blivit lite bättre?

Oavsett vilket så var det väldigt kul idag och timmen gick, som vanligt, alldeles för snabbt, trots att vi drog över tiden lite grann.

Skorna blev återigen fulla med sand. Sand som är väldigt svårt att få bort från skor, strumpor och tår. Lite sommarkänsla ändå när man kommer hem, tar av sig strumporna och sanden bara rasar ut... Det var väl den enda sommarkänslan som gick att uppbringa... Visst, det är inga minusgrader på nätterna, men kan man inte få åtminstone 15 plusgrader i mitten på april? Lite t-shirt-väder? Jaja, den som väntar på något gott...

Och apropå det dåliga humöret, det försvann i samma takt som jag sprang ungefär :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar