Sidor

söndag 21 april 2013

Kunde inte låta bli...

Det tog drygt två timmar att få ordning på paddocken idag. Först sladdade jag den och det tog tid då det var stora traktorspår över hela paddocken efter att jag, klantigt nog, försökte sladda den när det var tjällossning i januari. Efter att jag fått sladdat till den bra så hämtade jag ringvälten för att ytterligare trycka till underlaget eftersom tjälen lyft det rätt mycket.

Efter det jobbet kunde jag inte motstå den fina banan, så jag släpade ut lite bommar och hinder, tog in hästarna och bytte om till ridkläder. Var ju tvungen att testa underlaget... Och det var ju så fint väder, sol och helt vindstilla!

Det var Herr Bus som fick äran idag. Jag fick börja med att "sanera" honom från lera och gammal vinterpäls. Att det kan bli så mycket hår! Men sommarpälsen har börjat växa i fint iaf så snart, snart är pälsen kort och fin igen.

Bosse var väldigt lugn idag. Även om han tyckte att det var kul att komma ut så höll han sig hela tiden på marken. Inte ett tecken på varken bockningar eller ostyrighet, det gick fantastiskt bra att rida idag.

Lägligt nog kom Älsklingen ut med kameran och tog lite bilder på oss. Äntligen! Jag har verkligen saknat att ha bilder på mig och min fina häst! När jag tittade igenom bilderna lade jag märke till att jag fån-ler på varenda bild. Ja, jag är helt enkelt lycklig på hästryggen!

Vi avslutade passet med att skritta ut en runda och då höll han faktiskt skritten större delen av rundan utan att takta. Duktig kille!








2 kommentarer:

  1. Vad roligt att se! Fina ni är tillsamman! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack:). Det känns faktiskt som om vi passar rätt bra ihop. Jag känner mig otroligt trygg på hans rygg, även om han ridits betydligt mindre än vad som är brukligt. Och han är så kul att rida också :)

      Radera