Sidor

lördag 6 april 2013

Dagens cykeltur!

Idag fick det bli en cykeltur, Älsklingen sparade ju mycket tid åt mig genom att fixa både frukost och hästar så jag hade gott om tid att ge mig iväg.

Jag körde nedåt Spannarp, lite tveksam till om jag skulle köra runt Hunnestad, vilket är två mil eller om jag skulle köra mot Dagsås och Åkulla, vilket är nästan 3,5 mil. Trots en inledningsvis envis motvind, bestämde jag mig för att köra den längre sträckan.

Det gick jättebra. Min kära Bianchi bara flyger fram och det är väldigt lätt att cykla. Det var lite kallt, jag hade mindre kläder på mig, så jag frös om överkroppen och fötterna. Annars kändes det bra hela vägen. Sista 5 km var dock energin slut, jag skulle ha satt i mig lite mer mat innan jag for iväg, men man lär sig allt eftersom. Dessutom kom motvinden tillbaka på vägen hem, så det var lite kämpigt, men jag fixade det! Starka ben!

Imorgon laddar jag för långpass! Det ska bli himla kul att springa långt!


1 kommentar:

  1. härligt med cykling ute! :) det är ju så vackert däromkring vi sprang, jo vi var ute på en långtur, härligt med ett fikastopp vid öströö, första gången jag var där, väldigt fint!

    SvaraRadera