Sidor

tisdag 13 december 2011

WATER IN DA HOUSE!!! ÄNTLIGEN!!!!

Ja, ni läser rätt. Idag kom så äntligen den dag jag nu väntat på så himla länge! Dagen då vattnet fungerar i huset. Känns helt overkligt! Det kommer vatten ur kranarna. Rent vatten (lite svagt färgat, men det kommer att bli bättre och det är fullt användbart till att diska, tvätta och tvätta sig i). Jag satte eld i pannan också. Trodde att det skulle bli lite svårt att få fyr nu när pannan varit kall så länge. Men det var inga som helst problem. Det tog sig med en gång och när jag tagit in hästarna var det värme på elementen. VÄRME!

Så nu sitter jag här och myser. Har stängt av el-elementet och byggfläkten och bara njuter av att kunna ta av mig raggsockorna utan att behöva frysa om tårna och att kunna öppna alla dörrar i huset och ändå ha RIKTIG värme överallt.
Nu ska jag fixa de sista grejerna som är kvar, skruva ihop det sista badrumsskåpet, städa badrummet, klistra fast hängarna och städa det sista av huset. Jag ska även köra det nya IKEA-porslinet i diskmaskinen (som jag redan testkört utan någon disk i) så att jag kan fylla mina köksskåp med grejer och få bort all bröte från salongen.

SÅ JÄVLA GÖTT!!!!!

Det går bara inte att beskriva hur det känns. Jag drar igång kranarna bara för att få bekräftat att det verkligen är sant. Och det är det!!!!

1 kommentar: