Sidor

lördag 3 december 2011

Lördag!

Dagen började med att jag vaknade av att klockan ringde halv 7 och jag trodde för en stund att jag hade försovit mig, tills jag insåg att det ju var lördag.

Efter frukost begav vi oss till hästarna och släppte ut dem. Det var rätt mycket att mocka nu, eftersom de stod inne igår, då Bosse Bus försökte äta upp Magnus när han skulle släppa ut dem på morgonen. De verkade dock inte särskilt upprörda över det, utan gick lugnt ut i hagen.

Efter mockningen stack vi ut i skogen för att kolla om det blåst ned några träd i förra helgens storm. Vädret var verkligen på sitt sämsta humör, det blåste ordentligt och regnade, kallt som f-n var det. Men vi kunde iaf konstatera att det inte gått ner så många träd, tack och lov. Efter stormen Gudrun 2005 såg det ut såhär:






Kändes riktigt skönt att det inte blev så den här gången. Det hade varit lite för tungt nu med all annan skit som går fel!

Efter skogsrundan blev det en sväng om stan för att handla lite grejer och käka lite lunch, sedan for vi vidare till gården igen. Jag försökte få igång bredbandet, vilket lyckades, men det trådlösa funkade inte. Så jäkla irriterande! Det är något med IP-adressen som inte funkar och det är det varenda gång det krånglar. Vet inte hur jag ska lösa det. Ringer man Telia kommer de förmodligen säga att jag ska dra ut kontakten och sätta in den igen så kommer det att fungera utmärkt (som om man inte testar det innan man ringer...).

Vi fick satt upp de fina krokarna i lilla toan. Det var ju den jättesnygga toahållaren som min kära syster köpte till mig när vi var i Falsterbo och den lika snygga handdukshängaren som jag själv köpte.



De passade bra där inne, tyckte jag. Det är lite svårt att ta bilder inifrån en toa som är ca 1 kvm stor...

När vi kom hem drog jag ihop en lussebulle-deg som nu står och jäser. Hoppas det blir bra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar