Sidor

söndag 25 december 2011

Juldags morgon!

Efter en helt underbar julafton igår med massor av mat, julklappar och folk i huset så är det riktigt skönt att bara sätta sig ned i fåtöljen och bara njuta av livet i största allmänhet. Jag vaknade lagom tidigt vid kl 8 och släppte ut hästarna i det lite gråmulna, blåsiga vädret.

Efter att ha mockat och gjort i ordning i stallet intog jag en god frukost med havregrynsgröt, ägg och te, så skönt att slippa julmaten. Jag började också att läsa lite i den nya boken som jag tydligen hade beställt av en av jultidningsförsäljarna i släkten...

Den här dagen ska jag nog ägna lite åt hästarna. Är sjukt sugen på att rida nu. En löprunda får det också bli. Nu känner jag mig frisk från den lilla förkylningen som jag haft den senaste veckan. Haft lite ont i halsen, lite rinn i ena näsborren och lite lock för öronen. Lagom förkylning med andra ord. Inget som har besvärat mig nämnvärt.

Igår fick jag en te-kanna och en karaff av svärmor, en matberedare av Älsklingen och en jättefin ljuslykta av Elinore, Jocke och Christoffer. Så det var jag riktigt nöjd med! Kul att få saker som man önskat sig.

Nu är jag ledig från jobbet ända tills efter nyår, då jag jobbar tre dagar sedan är det helg igen. Ska bli riktigt skönt att få vara ledig "på riktigt"! Inga projekt som måste genomföras Gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar