Sidor

söndag 4 december 2011

Städa, städa, städa

Nu har jag kommit igång med städandet av huset. Byggdammet ligger tjockt överallt och det känns som om man aldrig blir av med det. Men jag har iaf fått flyttat in lite grejer i köket och fått upp gardinerna och lamporna.

Jag har även börjat fylla lite lådor och skåp med grejer, så berget av bröte i salongen börjar äntligen minska. Idag premiärprovade jag nya spishällen för att koka upp vatten så att jag kunde svabba golven. Den funkade finfint! Snabbt och smidigt med induktion!

Idag fungerade plötsligt det trådlösa bredbandet så jag har lyssnat på Spotify hela dagen, så gött! Lyssnar inte så mycket på musik nuförtiden, så det var roligt att få höra lite.

Jag testade även nya mikron och värmde maten som jag hade med mig. Jag stängde av den gamla frysen och flyttade över de grejer som fanns i den till den nya. Jag gjorde även iordning Tv-rummet, men insåg att det inte är någon vidare idé att göra något mer där innan vi skaffat en ny soffa och TV, så det får vara lite låg prio på det sålänge.

Såhär blev köket:






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar