Sidor

måndag 31 mars 2014

Renoveringskoman är här!

Nu är det bara två helger kvar tills det är påsk och ställning ska byggas och taket ska rivas! Det närmar sig med stormsteg alltså!

Idag for jag till Benny på Tvååkers Färg för att köpa färg. Jag hade knåpat ihop en lång lista på färg som jag skulle ha. Inget komplicerat vid en första blick, gul fasad, vita knutar och fönsterfoder, grå grund. Nej, det hade varit så himla enkelt OM det inte hade varit för att det finns ett antal nyanser av alla färger. Så innan jag vet vad jag ska ha för någon grå och vit måste jag bestämma vad jag ska ha för gul färg!

Det är inte lätt att stå där i färgbutiken och välja färg, eftersom det blir helt annat ute i verkligheten och i kombination med andra färger! Men Benny hade tips på några gula hus som jag åkte och tittade på. Och när jag såg dem så bestämde jag mig (nästan). De stämde överens både med de färgkombinationer jag tänkt och med den gula nyansen.

Men först måste jag ju kolla med Älsklingen vad han tycker och fundera några varv till innan jag bestämmer mig...

Alla dessa beslut! Det har ju bara precis börjat, det kommer att bli massor av beslut att fatta under renoveringens fortskridande. 

Renoveringskoman är definitivt här, jag känner pressen och stressen över allt som ska hinnas med de närmaste tre veckorna. Men samtidigt är det så otroligt kul att få genomföra detta projekt!

Till sist fick jag med mig färg till furutaket i hallen och till trapporna. Det var ju enkelt vitt:). Fortsättning följer...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar