Sidor

söndag 30 mars 2014

Långpass i solen!

Det är verkligen helt underbart att springa långpass! Speciellt med den här underbara "Semlan" som sällskap!

Bästa löparvännen
Och speciellt när solen skiner och man kan springa i t-shirt och 3/4-byxor! Vi började vår tur upp mot Skällinge. Väldigt mycket trafik idag, först på Obbhult-vägen, men även en del på Skällingevägen, så det var skönt att svänga in på grusvägen mot Nedre Lia.

Jag älskar verkligen den rundan. Det är så lugnt och fridfullt där i skogen, knappt någon trafik, massor av kvittrande fåglar och underbar natur.
Vackert (men tyvärr inte bilfritt idag)
Jag mötte faktiskt en joggare till, han hade väldigt mycket kläder på sig och såg väldigt varm ut:). Lita längre bort mötte jag en något märklig karl. Han hade cowboyhatt, t-shirt, shorts, tunna sandaler och en gigantisk mustasch i ansiktet. Såg lite halvskum ut, men hälsade glatt...
Skog!
Selma fick dricka lite vid några vattendrag med strömmande vatten. Det var hon jättenöjd med. Hon var lite flåsig, men jobbade på bra i solen. Det var lite svalare idag än i fredags. Så hon klarade rundan bra!

Ridled, vandringsled och mera skog
Efter en kuperad runda i skogen kom vi ut till 153:an och tillbaka till civlistationen igen. Solen sken, folk satt ute i sina utemöbler, det var bara helt underbart! När vi hade knappt 5 km kvar stannade vi vid Stensjön och så fick Selma svalka sig och dricka igen. Hon tackade och lade sig i vattet :)

Denna vovven älskar vatten!
På slutet av rundan började axelpartiet och skulderbladen att stelna till. Det var mest det som var jobbigt faktiskt. Inga ben som protesterade, men en tröttnadskänsla i kroppen. Det var dock inte så svårt att kämpa hela vägen hem och vi klarade av alla 19,43 km springandes, både Selma och jag! Strax under timmen var vi ute. Vi lyckades hålla ett medeltempo på 6:05 med en höjdstigning på 213 meter. Det känns riktigt bra!

Nu blir det först lunch (min underbare sambo lagade mat medan jag sprang) och sedan ut och jobba! Ingen rast ingen ro!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar