Sidor

söndag 29 september 2013

Hemresa

Sista dagen i Gran Vista började med en kort och lugn löptur. Kände mig seg, men det har blivit många km denna vecka. Jag sprang ner mot stranden igen, fast sprang först en sträcka längs strandpromenaden innan jag stack ut på stranden.
Suddig strandpromenad
Spår efter mina skor i den blöta stranden
Hejdå stranden!
Vid tio-snåret tog vi bilen till flygplatsen, lämnade in bilen och checkade in väskorna för att sedan vänta på flyget hem.

Det var soligt och fint största delen av vägen hem och vi kunde ta lite bilder från planet
Racingbana någonstans...
Resan slutade precis som den började, med ett regnigt flyplansfönster på Landvetter.
Regn!
Vi åkte och hämtade en MYCKET glad Selma som haft en skön vecka hos "farmor". Men hon hade saknat oss och ville följa med hem. Hon hoppade rakt in i bagaget och satte sig tillrätta bland alla resväskor.

Bästa vovven!



Glad hund bland resväskor

När vi äntligen kom hem till gården möttes vi av ett utkylt hus efter en vecka med kallt väder utan eldning. Ska bli såååå skönt med nya fönster, dörrar och isolering nästa år!

Medan Älsklingen tände brasan i panna stack jag ut till mina kära pojkar medan det fortfarande var dagsljus ute. De kom galopperandes  i full fart när de fick se mig! Gosiga killar!

Saknat dessa killar också!
När det ändå började mörkna, passade jag på att testa nya utebelysningen på baksidan av stallet. Det börjar närma sig vinter och mörker nu... Gött att ha bra ljus (äntligen).


Höst-känsla
Det var helt underbart i Spanien och om jag inte hade saknat Selma, gården och hästarna så mycket hade jag kunnat stanna där ett bra tag till! Men vi fick en härlig avslutning på en lång sommar och nu blir hösten nog lite kortare ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar