Sidor

måndag 27 april 2020

Trött söndag

Vilken seg söndag jag hade igår! Jag hade svårt att hitta energi till någonting egentligen, men jag fick iaf fixat lite i trädgården.

Magnus drog igång i lördags och började fixa en massa. Han planterade lite tomater, gödslade alla odlingslådor, rensade ogräs och satte potatis. Dock fick han ta upp ett gäng potatis igen som han hade satt i den låda som jag hade tänkt att plantera ut jordgubbsplantor i. Efter flera år med plan om att göra en odlingslåda till jordgubbsland fick jag nu änrligen tummen ur!

Jag blev nöjd med resultatet! Jag satte över små växthustunnlar också så att de små plantorna ska få en fin start. 

Jag tog en annan odlingslåda och gjorde hallonlåda utav den. Jag har misskött ett gäng hallonplantor i några år nu så jag hoppas att de ska få liv där!



Sedan gjorde vi också färdigt stenplattorna från trappan till växthuset, blev hur fint som helst!

På eftermiddagen tog vi traktorn och körde in i vinterhagen för att hämta lite nedfallna träd som vi sågat upp. Hästarna var så nyfikna! Jag släppte ut dem i hela kullen också så nu finns det lite mer gräs för dem att pilla i sig! Men de tycker ju att det är lite läskigt att passera där det tidigare fanns stängsel, men de vänjer väl sig.

Vi såg också att det pågick arbete med riktiga arbetshästar, ardennrar på grannåkern så vi gick dit och snackade lite och beundrade bjässarna. Så häftigt!





Kvällen blev lat, spenderades i soffan, hade ingen ork till något annat tyvärr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar