Sidor

måndag 13 april 2020

Annandag påsk

I morse väckte Magnus mig okristligt tidigt, vid halv sju. Vi skulle köra hans bil till verkstad och sedan skulle han ta lastbilen hem och fortsätta till Öxabäck med vedleverans.

Vi åt frukost tillsammans med Christoffer som också skulle med till Öxabäck och sedan klippte jag lite film innan jag tog med mig mina vovvar ut på tur.

Jag har inte varit riktigt på hugget idag. När vi promenerade iväg i blåsten kände jag ett visst motstånd och funderade på om jag kunde ta en kortare runda istället. Men jag höll emot och gav mig iväg. Vovvarna var såklart på hugget och lyckliga över att få se skogen. Vi tog en runda långt bort från Åkulla bokskogar och folk, men ändå stötte vi på några stycken på vår väg i skogen.

Det är en rätt krävande runda med mycket upp och ner. Jag sprang lite grann för att få upp värmen. Det var så fruktansvärt kallt i vinden idag! Och det blåste rätt rejält! Men vi kämpade på och på slutet började jag få lite känningar i mina benmuskler framför allt runt rumpan. Kan det vara cykelmuskler som kändes av?

Jag blev i alla fall rejält trött och när jag kom hem tog jag en kopp te och lite youghurt. Men jag kom aldrig upp ur soffan utan höll på att somna istället, blev så grymt trött! Så mina planer på att rida Pelle i paddocken gick om intet. Jag kände helt enkelt att jag inte orkade.

Jag hade tänkt att markarbeta lite och då behöver jag vara fräsch i kroppen för att orka. Jag får se hur pigg jag känner mig imorgon. Då ska Bosse ridas eftersom han ska träna för Charlotte på torsdag. Kanske orkar jag rida båda imorgon, annars får Pelle vila till på onsdag. Det klarar han säkert av...

Skogsrunda med tjejerna!
Jag filmade ju lite igår när jag lastade och åkte iväg med Bosse. Var bara tvungen att lägga upp hur jag gör när jag lastar honom. Det är så himla smidigt att ha lättlastade hästar och jag tycker att detta sätt är det  bästa när man som jag ofta åker själv med hästarna. Hur enkelt som helst! Men det ligger såklart en hel del träning bakom...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar