Sidor

lördag 17 december 2016

Fredagsrunda

Igår satt jag hemma och jobbade. Det är verkligen bra! Förutom att man får lugn och ro att utföra sina arbetsuppgifter, ingen som kommer och stör, så passar jag också på att springa en runda vid lunchtid för att få lite dagsljus.

Så igår tog jag med mig Selma och sprang upp mot Obbhult, svängde ut mot 153:an och sedan in mot Stensared. Tillbaka till grushålan och sedan förbi Linnarp och hem. Igår var den lätta känslan i kroppen tillbaka och det märktes även på tempot.

Det är faktiskt två år sedan jag var nere och snuddade vid 6-minuterstempo och det känns riktigt kul! Jag tänker tillbaka till hur det var i somras när jag skulle dra igång löpningen igen och knappt orkade springa 4 km i 7-minuterstempo! Mycket har hänt den senaste tiden!

Det var en lätt härlig känsla hela vägen och det var rätt gött att komma ut i friska luften och få lite dagsljus! Här kommer rundan!


Jag kallar den "favoritrundan" eftersom det oftast går väldigt bra när jag springer just den rundan. Jag vet inte riktigt varför, men så är det helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar