Sidor

måndag 6 april 2015

IKEA-besök och fixar-dag

I morse bestämde jag mig för att åka till IKEA och inhandla lite hyllor att ställa i källarrummet som jag gjorde i ordning för några månader sedan. Älsklingen tyckte att vi skulle platsbygga hyllor, men det blir ju aldrig av, så därför tänkte jag att det var lika bra att köpa färdigt istället.

Det blev lite mer grejer än tänkt. Hittade massa bra förvaring till hallen vid "fin-ingången", där jag tycker att det är lite trist med en miljon skor och alla mina löparjackor i en enda röra.

Så bilen blev rätt full med grejer... Det var så att jag inte såg riktigt bra i högra sidospegeln när jag körde hem. Och hade jag behövt bromsa ordentligt hade jag ju blivit halshuggen av ett antal hyllplan...

Selma var såklart nyfiken på vad jag hade för kul grejer i bilen!
Jag monterade ihop hyllorna och bar in de grejer som ska vara i det rummet. Fick massa plats över på andra ställen där jag ställt grejerna under tiden jag målade där inne. Blev riktigt bra, faktiskt! Ordning och reda!

Sedan fick jag Älsklingen till att hjälpa mig att skruva upp hyllsystemet som jag köpte till mina ridkläder (som finns i ett annat källar-rum). Det var gött att få upp det och få ordning även där! Tyvärr upptäckte jag att jag lyckats köpa fel storlek på hyllplanen, så nu måste jag snart åka till IKEA igen... Får fundera på vad jag mer kan tänkas behöva där...

Det tog så gott som hela dagen att fixa nere i källaren och plötsligt var klockan halv sex på kvällen. Hur gick det till???? Dags att ta in hästarna, men också att laga lite mat till kvällen.

Så jag slängde snabbt ihop lite lax i ugnen, potatis och romsås. Gott och enkelt!

Efter det var jag så vansinnigt sugen på att rulla lite skidor, så jag tog med mig rullisarna till Linnarp-vägen och åkte iväg bort mot Källäng och vände halvvägs till Grimeton. Känns bättre och bättre, inte helt stabilt, och ännu ingen broms-teknik, så det är lite jobbigt med de få nedförsbackar som finns. Men det gick bra hela vägen. Förutom att jag blev så vansinnigt trött i överkroppen på slutet och all energi tog slut. Eller det är ju styrkan som inte är helt bra. Så imorgon kommer jag att ha ordentlig träningsvärk. 1 mil blev det. Någonstans ska man ju börja, det är långt kvar till Tjejvasan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar