Sidor

söndag 2 september 2018

Borta!

Jag fick mycket riktigt hjälp av min starke man (sambo) lite senare i eftermiddag och han gav sig på den där stolpen som skulle bort. Se bild nedan:

Stolpen som pilen pekar på ska bort!
Han började med att spetta loss stentröskeln som låg bredvid stolpen. Det är ett jäkla monster till sten! Men loss kom den i alla fall! Vi får ta bort den med hjälp av lastbilen någon kväll till veckan.

Sedan började han gräva runt den sten som stolpen stod på. Den var ännu större och låg ännu djupare än de stolpstenar jag tog bort igår. Även den var ett rejält monster till sten! Men när han fått loss den så gav han sig på själva stolpen och till sist kom den loss från stenen. Så nu är den borta!

Stolpen borta!

Stolpstenen

Tröskelstenen
Efter att ha titta på när Magnus jobbade fick jag lite energi igen och gav mig in i squash-djungeln. Jäklar vilka stora squashar vi har fått i år! Den största ser ut såhär:

Grillen är 57 cm i diameter...
Jag plockade loss alla squash och lade dem i hög. Tyvärr har de blivit lite träiga och tråkiga, så jag kommer nog att slänga några framöver. Men jag fick ihop en liten squash-hög:

Min squash-hög!
Nu ska vi bara äta lite grill och svampsås, tur att jag har sparat sedan förra året, för nu lyser kantarellerna verkligen med sin frånvaro! Men det ska bli så gott! Sedan blir det sängen. Jag är rätt mör nu. Tur att det blir vila på jobbet imorgon:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar