Sidor

måndag 8 januari 2024

Full fart!

Idag var det första dagen på nya jobbet! Som jag har laddat för detta! Jag har sett så mycket fram emot att få börja här och jag ser inte mindre fram emot att få gå till jobbet såhär efter första dagen.

Först hade jag en genomgång med min nya chef. Lite praktikaliteter och info kring mitt uppdrag. Fick en del ny info som gör att jag tycker att det här kommer att bli ännu bättre än jag trodde från början.

Jag fick träffa en mängd nya människor, har nog hälsat på ca 50 pers och det går bara runt i min hjärna, en salig röra av namn och ansikten. Sedan finns det ju några som jag känner sedan tidigare och haft kontakt med i olika sammanhang, så alla är inte nya, vilket är skönt!

Jag installerade mig på mitt nya kontor, konstaterade vad jag vill ändra på där (typiskt mig) och fick hänga med en medarbetare som visade mig runt på lite olika ställen. Så jag har träffat rätt många medarbetare idag också, vilket såklart är bra och positivt.

Planen den här första tiden är att hänga så mycket som möjligt i verksamheten för att lära mig den och förstå hur allt hänger ihop, samt vad mina medarbetare jobbar med. Sedan har det planerats in ett gäng utbildningar som jag också har att se fram emot.

Jag känner mig så tacksam för att jag har världens roligaste jobb! Jag tror det här kommer att bli superbra!

Sedan jag skrev senast så har ledigheten fortsatt med ridning, cykling och promenader. Vi har haft väldigt kallt, mellan -10 och -17. Igår kändes det "varmt" när det "bara" var -8. Men det funkar rätt bra ändå. Det är svårast att skydda ansiktet från kölden, speciellt eftersom jag har en jäkla rinn-näsa. Så när jag drar upp buffen över näsan så börjar den rinna och det blir blött och äckligt. Men solen har ju visat sig och den ger ju massor av energi!

Jag har varit ute med vovvarna varje dag i kylan och så har jag ridit Compis en gång i ridhuset i fredags, men i lördags tyckte jag att det var för jäkla kallt. Det får i alla fall vara varmare än -10 för att det ska kännas vettigt. Så förhoppningsvis blir det lite ridning imorgon!

Frost i skägget

Underbara sol!


Skydda ansiktet!


Vacker is


Fina vovvar

Jag har fått till två cykelpass också, ett i lördags före frukost, så himla skönt att cykla före frukost! En sådan energikick!

Igår var jag först på tjejfrukost på Havanna, vi skulle egentligen ätit på Stadshotellet, men där var fullt, så det fick bli Havanna istället. Kul att träffas i alla fall. På eftermiddagen åkte vi till syrran i Falkenberg och träffade brorsan med familj. Gott käk och trevlig snack!

Morgonpass på lördagen


Söndagspromenaden

Ikväll har jag kört ett cykelpass, ett styrkepass, överkropp och en promenad med hundarna. Men när jag var klar med hundpromenaden skulle jag flytta på Topsy och då drog jag till högerarmen uppe vid axeln/bicepsfästet. Kände mig helt förlamad. Gjorde så jävla ont! Hoppas det går över snart!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar