Sidor

fredag 12 januari 2024

Bakslag

Veckan gick verkligen bra ända till onsdag. Jag har haft superkul på jobbet, lärt mig massor och i onsdags käkade jag lunch med min "gamla" chef på restaurangen. Jag åt chorizo och jag kände mig mätt. Länge, väldigt länge, ända tills jag kom hem faktiskt.

Jag bytte om snabbt och tog in hästarna och när jag kom in igen kände jag inte för att äta något annat än en apelsin så det gjorde jag. Fem minuter senare låg jag i fosterställning i soffan för det var enda sättet att hindra illamåendet. Jag mådde så jävla illa!

Jag somnade på soffan och när Magnus kom hem sa jag åt honom att natta hästarna, tog med mig en hink och ställde bredvid sängen och så gick jag och lade mig. Jag lyckades sova, vaknade vid 2-tiden och trodde att jag var hungrig, eller mådde jag illa? Magen gjorde ont i alla fall.

Jag somnade om igen och vaknade när klockan ringde strax före fem. Mådde fortfarande riktigt dåligt, men gick ut och släppte ut hästarna och fixade stallet. Men det var en verklig pärs! När jag kom in lade jag mig i soffan och somnade rätt omgående.

Någon gång vid nio vaknade jag och tänkte att jag behöver vätska så jag kokade en kopp te. Det gick inte att dricka. Det tog bara emot, så jag drack ett halvt glas vatten och sov vidare.

Vid lunch tvingade jag i mig en halv tallrik youghurt och lite mer vatten. Illamåendet var inte lika påtagligt, men aptiten fanns inte där. Magen gjorde fortsatt ont.

Efter att ha tagit in hästarna på eftermiddagen åt jag en portion korvstroganoff med lite blomkål och det var ändå rätt OK. Men magen gjorde ont hela kvällen. Fy, vad man blir sänkt när magen krånglar!

När jag vaknade idag mådde jag inte illa, magen gjorde inte ont, men det gjorde istället huvudet. Så jag stack ut och fixade stallet, blev utschasad av det och lade mig i soffan igen efter att ha tryckt i mig lite frukost. Idag smakade i alla fall maten och teet bra.

Men magen har hållit på hela dagen. Varit i fullständigt uppror och gjort en del ont så fort jag har försökt göra något.

Nu ikväll lagade jag till en fläskfilé och efter det verkar det ha lugnat sig något. Jag är fortfarande inte helt ok, men har en förhoppning om att jag iaf ska vara fit for fight imorgon.



Jag fick i alla fall ridet Compis i tisdags, men annars har det inte blivit mycket till rörelse. Så jäkla tråkigt att behöva börja med att vara sjuk på nya jobbet! Men jag hoppas att det är sista gången på länge jag är sjuk nu! Jag tycker nog att jag har haft tillräckligt av den varan det senaste halvåret!

Jag är trots ont i magen sjukt taggad på att rida Compis och börja jobba med Kalle igen. Nu är ju temperatuen ute närmare noll i alla fall, så det är ju riktigt behagligt.

Nu hoppas jag på en läkande natt och att magen är ok imorgon så att jag orkar göra saker som jag vill och behöver!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar