Sidor

söndag 29 september 2019

Söndag

Idag är det söndag. Det känns som om denna helg bara har försvunnit, som om jag inte har hunnit med någonting. Men idag har jag ändå hunnit med ett besök i Falkenberg, fortsatt tvätt, ridit båda hästarna och fixat kvällsmat.

Pelle fick komma ut på en skogstur i Linneskogen, den enda skog som han gillar och ännu inte har hittat några troll i. Vi började på banvallen där han var väldigt seg till en början. Jag fick verkligen driva på honom för att han skulle gå framåt. Men till sist fick jag honom att trava, han fick trava fram till sophögen, skritta lite där och sedan trava lite till. På slutet tog han i lite mer, men det låg fullt med stora stenar överallt så det var inte så bra underlag.

Vi kom ut på Tvååkersvägen och sedan smet vi in mot Linneskogen. Där travade vi igen och han travade riktigt fint upp i skogen. Dock blev han lite trött när backen kom och han fick skritta igen.

När vi kom lite längre fram mot Spekås blev han lite spänd, men han gick på bra framåt ändå. Det blev en fin runda. Pelle verkade nöjd med tillvaron och vi kom hem lugnt och fint.

Pelle i favoritskogen
Bosse fick komma ut efter Pelle och han fick en tur i grushålan. Även idag var han pigg, men fick hålla sig till skritt. Han var lite lugnare idag tycker jag, även om han tittade på några enstaka grejer hade han hela tiden framåtbjudning och ville inte vända. Så det känns bra att han är mer framåt nu.

Det är fortfarande lite drygt att han bara får skritta, men nu får vi snart trava, bara några veckor kvar!

Bosse i grushålan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar