Sidor

lördag 28 maj 2016

Planer denna lördag!

Då är det helg igen! Jag har haft en lite seg vecka med min jäkla förkylning. Men efter några riktigt bra besked i mitt projekt blev veckan ganska bra ändå. Nu väntar en mycket intensiv period på 3-4 veckor med informationskampanjer, TG3-beslut och annat jobb! Väldigt praktiskt att det kommer en Tjejvätter också mitt i allt. Men det är väl bara till att köra på!

Jag hoppas att jag kan cykla senast måndag och planerar att få till bra och långa cykelpass nästa vecka så att jag känner mig lite mer förberedd inför den 11:e juni. Förkylningen börjar ge sig nu. Halsontet är borta, dock har jag en del slem i halsen fortfarande som jag hostar upp och så är näsan lite rinnig eller tät.

Tyvärr har jag lyckats smitta ner Älsklingen också. Så nu befinner han sig där jag var i tisdags, trött, hängig, ont i halsen. Det passar ju mindre bra ihop med att planen idag var att göra klart växthuset!

Det som är kvar att göra är följande:

Dörrar
Fönster

Stuprör och smågrejer
Glas
Ganska mycket pill med dörrarna blir det. Många delar, olika skruvar hit och dit, inpassning i dörrhålet osv. Det ska också bli spännande att se hur glaset är att hantera.

Glasen ska siliconas och sedan sättas fast med gummilister. Kan nog bli lite pilligt, tror jag. Men jag ser så fram emot att få allting klart och "flytta in" i växthuset. Igår köpte jag lite gurkplantor, zucchini och ampeljordgubbar som kommer att få det bra i växthuset.

Jag har också sett ut lite roliga möbler som jag vill ha in där. Det blir nog ett IKEA-besök inom kort!

Växthuset är så stort att man faktiskt lätt får plats med ett litet bord och stolar så att man kan sitta där och äta, fika eller mysa när våra svenska sommarkvällar inte är sådär varma och sköna. Jag har lite olika idéer om vad som blir bra, men det kommer nog att lösa sig efterhand!

Just nu vill jag bara att det ska bli klart så att jag kan börja med det roliga! Odling och inredning, allstå:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar